Blogger, Redmummy blog about Petit Lady Treatment

Action II Petit Lady’s treatment di Nexus Clinic!

This entry is a bit 18sx so please open up your heart, your mind and your eyes even ears and arms too.

Isteri-isteri yang dah berkahwin, tak kira lama atau baru, tak kira sudah beranak atau belum, pernahkah terasa yang vagina hangpa tak ketat sudah? Dah tak firm, so bila bersenggama rasa macam loose a little bit, suami pun nak tegur macam segan jer tapi itulah hakikatnya?

Of coslah ada. Nak cakap kat public malu kan? Yelah benda bawah tu. Tapi quietly ibu2 ini sering google dan check out on di mana ler depa boleh buat treatment untuk mengetatkan semula vagina.

Bukan sahaja the mak2 ni, tapi yang belum pernah berkahwin pun akan cuba cari solution (coz dalam dunia social, tak mustahil ada yang do the sex before the marriage!) – this is not nice but still depa mencari jalan untuk mengetatkan semula vagina. Ada yang tak nak the bakal husband tau mereka sudah tiada dara.

Apapun alasan, kita berhak dan boleh untuk mendapatkan rawatan, yang sudahlah tanpa major pembedahan, tetapi mendapat pengetatan 360°. On top of that, rawatan yang hakak merah maksudkan ini jugak memutihkan dan mengetatkan kulit luaran vagina.

Bukan nak menakutkan tapi bila kita punya bawah tu sudah longgar, masalah utama dalam hubungan senggama ialah, mengakibatkan kehilangan kepuasan seksual dan kelonggaran faraj. Ha tu yang kang ada suami pergi cari si janda Zulaikha LOL.

Lepas tu kita jugak tidak mampu untuk kawal pundi kencing, walaupun dalam keadaan normal seperti batuk, terbersin, berlari, angkat berat even bend down our body.

Print

So apa solutionnya?
Hah, kita buat Action II Petit Lady’s treatment di Nexus Clinic.

Nexus Clinic menawarkan pelbagai prosedur Laser dan Estetik komprehensif yang dikendalikan oleh doktor estetik terlatih, disahkan dan profesional. Tidak sakit dan selamat, cepat dan jugak mudah, tiada pendarahan dan tiada parut, malah disyorkan 3 atau 4 sessi rawatan sahaja untuk mendapat vagina yang ketat. Wallawei!

Selain dari itu, di Nexus Clinic jugak menawarkan these treatments:

Penurunan Berat Badan, Rawatan Kontur Badan, Keredut, Pigmentasi dan Pencerahan, Penengangan Kulit, Pembentukan Muka Korea-V, Jerawat & Parut Jerawat, Penyingkiran Rerambut Badan & Muka, Penghidratan Kulit, Kelebaman Mata, Lif Muka, Keguguran Rambut, Rawatan Anti – Penuaan dan Peremajaan Bahagian Sulit Wanita.

Rawatan ACTION II Petit Lady Mediv 2Pengetatan 360° menggunakan laser

Kak Red, have you done this treatment?

:)

So ladies, tak kisah belum kahwin atau sudah, specially untuk Mak Mak orang ni lah yerk or isteri2 yang belum lagi pernah beranak pun sangat digalakkan.

So so so, let ‘s contact the Nexus Clinic team, today. Sekarang Nexus Clinic tengah ada promotion, beli 3 packages of the Petit Lady treatment akan dapat percuma satu lagi package so untung mar….about harga bagai, hah kenalah get the consultation from Nexus Clinic, details as per below. Apapun, our dear Doctor Jasmine will be assisting you with all your queries, she s very friendly. I have known her since I was fat the 60kgs badak of me hahahahaha! Dulu tu akak buat HCG Weight Loss Treatment pun kat sinilah jugak.

Our lovely famous blogger blogged about Vaginal Rejuvenation Treatment by Nexus Clinic.

“Apapun alasan, kita berhak dan boleh untuk mendapatkan rawatan, yang sudahlah tanpa major pembedahan, tetapi mendapat pengetatan 360°. On top of that, rawatan yang hakak merah maksudkan ini jugak memutihkan dan mengetatkan kulit luaran vagina.” Redmummy

Click to read more at

http://redmummy.com/2014/11/28/action-ii-petit-ladys-treatment-di-mediviron-uoa/

redmummy_petit_lady


Get A Free Consultation

Drop us a message and we will be more than happy to schedule you for a consultation with our esteemed doctors or alternatively we will send you a quick quote for the desired treatment.

Request A Skype Consultation

Need a quick face to face consultation but you’re just too far away? No problem! Provide us with your basic details and Skype ID and you will receive an invitation from us and we can proceed from there.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE